José Nederhand

De expertisegroep Participatie bestaat uit tien deskundigen op het gebied van Participatie. Zij zijn zowel afkomstig uit de praktijk als uit de wetenschap. De expertisegroep staat onder regie van de directeur Participatie, Erik Pool.

De expertisegroep begeleidt het kennisknooppunt Participatie bij het actief (door)ontwikkelen van het vakgebied participatie.

De agenda van de expertisegroep bestaat voor de periode 2020-2021 uit drie hoofdzaken:

  • Het opstellen van een agenda voor toegepast onderzoek
  • Het ontwikkelen van een curriculum voor participatieprofessionals
  • Het faciliteren van het leren in de praktijk
 

 


 

Leden van de expertisegroep


Dr. José Nederhand heeft bestuurskunde en sociologie gestudeerd en heeft haar promotieonderzoek geschreven over het sturen van zelforganisatie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur. Momenteel is ze werkzaam als universitair docent aan de Erasmus ...

Dr. José Nederhand heeft bestuurskunde en sociologie gestudeerd en heeft haar promotieonderzoek geschreven over het sturen van zelforganisatie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur. Momenteel is ze werkzaam als universitair docent aan de Erasmus Universiteit en doet ze onderzoek naar allerlei vormen van publiek-privaat-maatschappelijke samenwerkingen. Daarnaast geeft ze les in de masters ‘’Urban Governance’’ en ‘’Governance en Management van Complexiteit’’ en coördineert ze het onderzoeks-programma Vital Cities and Citizens waarin meer dan 30 onderzoekers vanuit verschillende disciplines werken aan stedelijke vraagstukken op het gebied van inclusieve, veerkrachtige, slimme en duurzame steden.

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen