Hoofdmenu

StudioP: kan iedereen meedoen?

310 keer bekeken

Begin

20-01-2021 om 16:00

Einde

20-01-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De essentie van participatie is dat mensen mee doen, denken en werken. Maar niet iedereen kan, wil of durft dat. Hoe ga je daar als participatieprofessional mee om? 

Op 20 januari bespreken we hoe je kunt werken aan inclusie, diversiteit en representativiteit. Zo vertelt Thea Bakhuys, inwoner van de Groningse Oosterparkwijk, hoe zij - na wat aarzeling - ging meedoen in de Coöperatieve Wijkraad. Acteur Gijs Scholten van Aschat laat zien hoe je je inleeft in een ander.
Verder wordt tijdens de uitzending het onderzoek naar inclusiviteit en diversiteit in participatieprocessen, uitgevoerd door GovernEUR in opdracht van het kennisknooppunt, gepresenteerd.

De uitzending is te bekijken via deze link.

Mocht je alvast meer willen lezen over dit onderwerp?
Voor de kerstvakantie publiceerden we acht interviews met experts vanuit praktijk en wetenschap op het terrein van inclusie en diversiteit. Klik hier om de interviews te lezen.


Live-uitzendingen voor en door participatieprofessionals, dat is studioP.
Onder leiding van presentator Erik Pool, directeur Participatie bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, verkennen (ervarings)deskundigen de ins en outs van diverse participatieonderwerpen.

Cookie-instellingen