Hoofdmenu

Masterclass Frits Lintmeijer & Job Cohen rond de wet van de Vernieuwing

160 keer bekeken

Begin

07-06-2021 om 15:30

Einde

07-06-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Met de deur dicht denk je op jezelf, zie je minder, sta je alleen. Samen denk je in dialoog, kijk je verder, heeft de ander invloed. Dingen lopen anders en plannen wijzigen zodra je luistert, in gesprek gaat en samen optrekt. Dit is de kern van de wet van de vernieuwing.

Samen met Job Cohen en Frits Lintmeijer gaan we dieper in op een specifieke vorm van vernieuwing, namelijk het concept democratische vernieuwing en andere vormen van participatie en samenwerking dan de traditionele samenwerkings- en participatievormen die we al kennen en veelvuldig toepassen.

Met Frits Lintmeijer gaan we dieper in op het fenomeen burgerfora en de motie die hij hierover indiende in zijn tijd als Eerstekamerlid. En met Job Cohen reflecteren we op hoe zich dit verhoudt tot de ervaringen die dhr. Cohen zelf heeft, bijvoorbeeld op het vlak van de G1000.

Kijk hier naar een filmpje over de Wet van de vernieuwing.

Tijdens deze masterclass is er verder ruim gelegenheid om met dhr. Lintmeijer, dhr. Cohen en met elkaar in gesprek te gaan over de verschillende vormen van (democratische) vernieuwing en hoe dit zich verhoudt tot ons dagelijkse werk.

 

 

 

Cookie-instellingen