Hoofdmenu

Webinars september 2020

26-08-2020
1354 keer bekeken

In de maand september organiseert het kennisknooppunt Participatie een aantal webinars over bijv. participatiedoelen & participatieplan, onderzoeksmethoden voor de stem van de straat en het nog uit te voeren onderzoek naar inclusiviteit. Tijdens de webinars is plaats voor maximaal 30 deelnemers.

23/9 13:00-14:30 webinar participatiedoelen en participatieplan

Eerder publiceerde het kennisknooppunt Participatie een snelstudie over de doelen van participatie en een handreiking over de bouwstenen van een participatieplan.

Tijdens dit webinar geven de auteurs van de snelstudie en de handreiking een korte toelichting over de inhoud van de snelstudie en de handreiking en is er voor de deelnemers gelegenheid om met de auteurs of elkaar in gesprek te gaan over de inhoud.

Aanmelden voor dit webinar is niet meer mogelijk.

23/9 16:00-17:30 webinar onderzoeksmethodologie stem vd straat

Tijdens de uitzending van studioP van 26 augustus 2020 stond de stem van de straat centraal. Maar hoe kun je de stem van de straat eigenlijk horen en een plek geven in participatieprocessen?

Tijdens dit webinar worden een aantal methoden aangereikt en verdiept en is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers aan het webinar.

Helaas gaat dit webinar niet door vanwege een tekort aan aanmeldingen.

29/9 16:00-17:30 interactieve startsessie onderzoek inclusiviteit en diversiteit in participatieprocessen

In de maand september start GovernEUR met een onderzoek naar inclusiviteit en diversiteit in participatieprocessen. Tijdens deze sessie gaan deelnemers in gesprek met de onderzoekers over het nog uit te voeren onderzoek over bijv. de vraag welke elementen volgens de deelnemers aan het webinar wel of niet meegenomen moeten worden in het onderzoek.

Dit onderzoek is een vervolg op het eerder verschenen rapport onderbouwd ontwerpen aan participatieprocessen.

Aanmelden

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen