Hoofdmenu

Christine Bleijenberg presenteert essay over digitale participatie 

15-09-2022
814 keer bekeken

Op 6 september 2022 vond alweer de een-na-laatste Dialoog op dinsdag van dit jaar plaats. Dit keer ging het over digitale participatie. Ook deze live-sessie was weer een succes, met veel enthousiaste deelnemers.

Op 6 september 2022 vond alweer de een-na-laatste Dialoog op dinsdag van dit jaar plaats. Dit keer ging het over digitale participatie. Ook deze live-sessie was weer een succes, met veel enthousiaste deelnemers. Er werden veel vragen aan Christine gesteld over haar visie op de inzet van digitale participatie.  

Christine Bleijenberg heeft tijdens deze interactieve webinar haar bevindingen uit haar essay  ‘Doorontwikkeling online participatie’ met ons gedeeld, die zij in opdracht van het kennisknooppunt Participatie heeft geschreven.

‘Vaak hoor je: wij willen iets online organiseren. Laten wij het doel en het middel niet met elkaar verwisselen. Definieer eerst je probleem, dan je doelstelling en zoek daar dan het juiste middel bij’ (Christine) 
We hopen dat de deelnemers er veel aan hebben gehad en dat het voldoende inspiratie heeft geboden voor de inzet van digitale participatie. Houdt onze agenda in de gaten. De laatste Dialoog op dinsdag van 2002 staat gepland op 1 november. 

Ben je opzoek naar handvatten voor de juiste inzet van online participatie? Klik dan hier voor het essay ‘Doorontwikkeling online participatie’ van Christine Bleijenberg. 


Op de hoogte blijven?
Ben je nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief en wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten en publicaties? Schrijf je dan nu in!
 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen