Hoofdmenu

Martine de Jong

Martine de Jong is senior Adviseur Samenwerken bij Twynstra Gudde. Zij adviseert en begeleidt partijen gericht op een ambitie voor de toekomst in combinatie met een nieuwe werkwijze om beter samen te werken. De laatste jaren zijn haar opdrachten steeds meer gericht op een netwerkende en lerende ...

Martine de Jong is senior Adviseur Samenwerken bij Twynstra Gudde. Zij adviseert en begeleidt partijen gericht op een ambitie voor de toekomst in combinatie met een nieuwe werkwijze om beter samen te werken. De laatste jaren zijn haar opdrachten steeds meer gericht op een netwerkende en lerende rol van (overheids)organisaties.

 

Naast haar advieswerk is zij als onderzoeker verbonden aan de Urban Futures Studio van de Universiteit Utrecht. Haar onderzoek gaat over opgavegericht werken en de ruimte die hierdoor tussen organisaties ontstaat als nieuw werkterrein voor professionals. Om professionals te steunen in het effectiever samen werken op de grensvlakken binnen en buiten hun organisatie, heeft zij in de afgelopen jaren meer dan 25 organisatie-brede leer- en ontwikkel-trajecten begeleid, meer dan 3.500 professionals geholpen en verschillende publicaties geschreven. Het meest recente boek is Tweebenig samen werken.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen